PERMA-ZYME 11X


Domenii de utilizare în construcţii, acceptate

Tipurile de lucrări la care se aplică produsul PERMA-ZYME 11X sunt:


Stabilizarea drumurilor nemodernizate (drumuri de pământ coeziv şi drumuri pietruite) conform STAS 10473/1;

Strat rutier din agregate naturale stabilizate cu lianţi puzzolanici conform STAS 10473/1 şi Normativ AND ind CD 127

Executia straturilor de fundaţie conform STAS 6400 pentru drumurile de clasă tehnică II-V (Drumuri: nationale, judetene, comunale, vicinale) şi străzilor de categorie tehnică II-IV;

Lărgirea fundaţiilor de drum existente;

Execuţia platformelor şi a locurilor de parcare;

Consolidarea benzilor de staţionare, a benzilor de încadrare şi a acostamentelor;

Strat de formă conform STAS 12253;

Drumuri de exploatare, drumuri pentru depozite, alei pietonale în parcuri.


Deoarece enzimele din PERMA-ZYME 11X interacționează cu o mare varietate de particule din sol, utilizarea lui este eficientă la maxim prin omogenizarea cu solurile existente. Această soluţie elimină nevoia de a mai transporta materiale – precum piatră spartă sau balast – sau utilaje suplimentare. Și pentru că este realizat „pe poziţie”, echipajele de construcție nu vor mai întâmpina probleme de depozitare şi/sau eliminare a deșeurilor, pentru că acestea nu există.
Pentru aplicarea tehnologiei de stabilizare cu PERMA-ZYME 11X sunt necesare echipamente uzuale precum greder, reciclator, cisternă pentru apă şi compactoare.

PERMA-ZYME 11X


Este un produs inovator, 100% ecologic, folosit în toate ţările dezvoltate sau în curs de dezvoltare pentru realizarea rapidă a diverselor categorii de drumuri.

Este o formulă enzimatică complexă care modifică proprietățile solului pentru a produce o stabilizare superioară în comparație cu metodele uzuale, greoaie şi scumpe.

Este soluţia optimă, simplă şi rapidă de stabilizare a oricărui tip de sol, cu perioadă de garanţie de până la 16 ani.

Este un produs unic de stabilizare a solului, cu potențialul de a reduce în mod semnificativ costurile generale şi timpul de execuție pentru lucrările de stabilizare şi construcție a drumurilor de orice natură